Jump to content

No compression


Recommended Posts

2005 Renault megane 225 cup was running fine just had all new coil packs replaced and wiring harness redone was running ok but lacking power possibly turbo on the way out or needs a retune has previously had milltek exhaust fitted and tuned but was a few years ago. Running fine one day won't fire the next mechanic came out said no compression all 4 10 psi or less any ideas ??

Link to post
Share on other sites
On 20/11/2020 at 9:57 PM, leeboy said:

2005 Renault megane 225 cup was running fine just had all new coil packs replaced and wiring harness redone was running ok but lacking power possibly turbo on the way out or needs a retune has previously had milltek exhaust fitted and tuned but was a few years ago. Running fine one day won't fire the next mechanic came out said no compression all 4 10 psi or less any ideas ??

Sounds "funny" to me - running OK one day, then no compression on all 4 cylinders the next !!!. Who was the mechanic?? How did he measure the compression??

I would be calling the guys from Renotech and getting the compression tested again.

 

Edited by slick
Link to post
Share on other sites

If the compression test is correct, full set of bent valves.

Is the accessory belt still there?  If not it may have gone under the the cam belt.  Is cam belt still connected?  The only reason I can think of for total loss of compression is going to be a full set of bent valve due to cam belt issues.

Mark

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...